Barcelona metropolitana, xarxa de ciutats. El pensament municipalista i metropolità de Pasqual Maragall

/, News, Seminaris i conferències/Barcelona metropolitana, xarxa de ciutats. El pensament municipalista i metropolità de Pasqual Maragall

Barcelona metropolitana, xarxa de ciutats. El pensament municipalista i metropolità de Pasqual Maragall

El proper dilluns 12 de juny a les 12:00 a la Sala de Graus de la Facultat d’Economia i Empresa ( Av. Diagonal, 690) es durà terme un acte de presentació de la recerca del Llegat Pasqual Maragall, titulat Barcelona metropolitana, xarxa de ciutats. El pensament municipalista i metropolità de Pasqual Maragall. 

En aquest esdeveniment es presentaran els llibres “Catalunya Xarxa de Ciutats: el municipalisme de Pasqual Maragall” del professor de sociologia i membre del Grup de Recerca Creativitat, Innovació i Transformació Urbana (CRIT) Marc Pradel,  i “Governar la Barcelona real: Pasqual Maragall i el dret a la ciutat metropolitana” de Mariona Tomàs, professora de Ciència Política i membre del grup de recerca en Estudis Locals (GREL).

L’acte comptarà amb la participació de Ramon Alemany, degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Pere Almeda, coordinador del Programa Llegat Pasqual Maragall de la Fundació Catalunya Europa i Antoni Castells, catedràtic d’economia i Conseller d’economia i finances de la Generalitat de Catalunya (2003-2010).

About the Author:

Leave A Comment